Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

UPPGIFTER: Här ska Håkan Hellström bo i helgen

I helgen är det dags för Håkan Hellströms Ullevi-konserter. Och enligt uppgifter till GP ska han bo på Elite Park Avenue Hotel.

Den 4 och 5 juni kommer Håkan Hellström uppträda på ett slutsålt Ullevi. Redan under onsdagen började fans köa för att få se sin stora idol. Hela Göteborg planeras bli en enda stor folkfest.

LÄS MER: Här sjunger fansen i kön till Håkan Hellström

Det är sedan tidigare känt att Håkan Hellström har ett hus på Brännö, en lägenhet i Haga och en lägenhet på Söder i Stockholm. Men blir det skärgårdsövernattning i helgen? Inte enligt källor till GP.

Kändistätt hotell

Flera personer inom hotell- och restaurangbranschen menar att Håkan Hellström bokat rum på det anrika Elite Park Avenue Hotel på Avenyn. Ett hotell som stjärnor som Bruce Springsteen gillar extra mycket.

U2, Robbie Williams och Bono är några av alla kändisar som gästat Elite Park Avenue Hotel. I samma byggnad ligger den klassiska nattklubben Park Lane där kändisar som Bill Gates och Zlatan Ibrahimovic har festat.

"Vi är glada för alla som väljer oss"

Men hotellet vill inte kommentera enskilda gäster och informationen om att Håkan Hellström bokat ett rum.

- Vi har som policy att inte kommentera enskilda gäster. Men vi är glada för alla som väljer oss. Alla är lika viktiga för oss, säger hotelldirektören Paul Lukes.

På det fyrstjärniga hotellet finns två restauranger, en engelsk pub och en wellness-avdelning. De erbjuder TV, gratis Wi-Fi, fri tillgång till gym, bastu och pool. 

Håkan Hellströms konsert förväntas bli kändistät, precis som den på Ullevi 2014. En person som det spekuleras hetsast kring är Miriam Bryant.

LÄS MER: UPPGIFTER: Miriam Bryant gästar Håkan Hellströms konsert

LÄS MER: Miriam Bryant om Håkan Hellström-ryktet: Sinnesjukt

Dessutom är det nu känt att folkkära Sven-Bertil Taube kommer inleda konserten. Kanske blir det också kändistätt på Elite Park Avenue Hotel i helgen?