Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Uppgifter: Här ska Bruce Springsteen bo

Enligt uppgifter till GP blir det en favorit i repris. Till helgen checkar Bruce Springsteen in på Hotell Elite Plaza där han brukar bo när han spelar i Göteborg.

På lördag är det dags för Bruce Springsteens första av tre konserter på Ullevi i sommar. Inför Bossens ankomst till Göteborg har han bokat rum på Hotell Elite Plaza på Västra Hamngatan i Göteborg, enligt uppgifter till GP. Där bodde Springsteen även när han spelade på Ullevi år 2012. Då gled han upp framför hotellet i en limousine, strax efter checkade även medlemmarna i E Street Band in på hotellet.

LÄS ÄVEN: Bruce Springsteen: från A till Ö

Vid Springsteens förra besök i Göteborg hade han bokat bord på Leif Mannerströms välkända restaurang Kometen tillsammans med 40 personer. Då spärrade Mannerström av restaurangens innegård och dukade upp till fest.

- Vi har fixat i ordning och skärmat av hela innergården åt Bruce. Spänt upp en vit tältduk så att ingen kan plåta dem från lägenhetsfönstrena, lagt ut mattor på golvet, hängt upp blommor. Det blir kanonfint! , berättade Leif Mannerström i en intervju med GP inför stjärnans senaste besök. 

LÄS ÄVEN: Fem önskelåtar för Ullevi

Delar av E Street Band dök då upp till restaurangen i svarta bussar medan Springsteen anlände i limousin en timme senare vid Kometens sidoentré.

Under festmiddagen ska gitarristen Nils Lofgren bland annat ha spelat Idas sommarvisa på Curt-Eric Holmquists dragspel, som Mannerström hämtat från Liseberg, för att underhålla gästerna.

Även tidigare i år har Leif Mannerström berättat att världsstjärnan bokat bord på hans krog. Men i en senare intervju med GP uppger Mannerström att det inte finns några bord beställda.

- De brukar ju komma till oss. Det är så här med de stora världstjärnorna att ibland orkar de inte gå ut en kväll. Sen rätt var det är så bestämmer de att nu går vi och käkar. Men det finns inga bord beställda just nu, säger Leif Mannerström.

Blir det så att Bossen dyker upp på Kometen har stjärnkocken laddat upp i kylen. 

- Vi har de resurserna så vi kan skaka fram vad som helst, säger Mannerström till GP.

LÄS ÄVEN: Bruce Springsteens senaste Ullevi-konserter i bilder