Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Uppgifter: Därför nobbar Bruce Göteborg

E Street Band på plats i Göteborg - men ingen Bruce. Enligt Independent kan det vara så att Bossen är på plats i Dublin för att se en prestigefull hopptävling där dottern Jessica Springsteen tävlar. Först efter det flyger han vidare till Göteborg.

Strax efter klockan fyra på torsdag eftermiddag anlände Bruce Springsteens E Street Band till hotell Elite Plaza på Västra Hamngatan i Göteborg - samma hotell som bandmedlemmarna bott på vid sina senaste spelningar på Ullevi. Men än så länge har inte Springsteen själv dykt upp. Enligt uppgifter som GP tagit del av kommer Bruce endast att göra ett så kort stopp i Sverige denna gången att inget hotell krävs. 

LÄS MER: E-street band tillbaka i Göteborg

Enligt arrangörerna för Dublin Horse Show kan det vara så att Bruce Springsteen ska vara på plats i publiken för att se 24-åriga dottern Jessica Springsteen tävla under hela fredagen, skriver irländska Independent. I så fall betyder det att stjärnan flyger till Sverige först efter hopptävlingen. Enligt tidningen har Bruce Springsteen och frun Patti Scialfa besökt den prestigefyllda tävlingen flera gånger tidigare. 

– Han väntas flyga in och ut samma dag med ett privatflyg, säger en uppgiftslämnare till brittiska Independent, skriver GT om Bossens Sverigebesök.

 

Vinny was 5th in today's gp💙 Now off to Dublin next week!☘

Ett foto publicerat av Jessica Springsteen (@jessicaspringsteen)

 

Jessica Springsteen är elitryttare och representerar USA i sporten. Utöver dottern har Bruce och Patti sönerna Evan James och Samuel Ryan Springsteen.  
 

 

Vid Springsteens senaste spelningar i Göteborg under midsommarhelgen anlände han och Patti Scialfa en dag efter E Street Band. Bandet hann då med att "göra Göteborg" på egen hand och besökte bland annat Feskekörka där de bland annat köpte löjrom, dipp, knäckebröd, citron och svenska jordgubbar. 

I samband med att E Street Band checkade in på Elite Plaza under torsdagen sa en av medlemmarna i Springsteens crew att Bruce inte skulle anlända under torsdagen eller bo på hotellet den här gången till de samlade fansen på plats utanför hotellet.

När exakt Bossen väljer att dyka upp återstår dock att se. 

BILDER: Bossens senaste besök på Ullevi