Vår tid är nu får tredje säsong

Inspelningarna börjar i Jonsered nästa år.

ANNONS
|

SVT:s dramasatsningVår tid är nu går hem hos såväl kritiker som tittare. SVT noterar en publik på cirka två miljoner tittare på varje avsnitt i SVT1 och SVT Play. Nu är det klart att det blir en fortsättning efter de första två säsongerna.Planerad premiär för säsong tre är 2019i SVT.

Den kärlek som också vår yngre publik visat serien gör det särskilt roligt att kunna bjuda på ytterligare en säsong och få berätta vidare om vår familj under en otroligt spännande och omvälvande tid i Sverige, säger Anna Croneman,programchef på SVT i ett pressmeddelande.

Utöver de 20 somfinns inspelade är nu ytterligare åtta avsnitt beställda.

ANNONS

Säsong 3 utspelar sig mellan 1968 och 1971. Förutom familjen Löwander och de anställda på restaurang Djurgårdskällaren kommer också nya karaktärer att dyka upp i handlingen.

Inspelningar i mars

Ulf Kvensler, Malin Nevander och Johan Rosenlind har skrivit seriens två första säsonger. Huvudförfattare för säsong treblir Ulf Kvensler som skriver tillsammans medJohan Rosenlind ochPernilla Oljelund, skapare och manusförfattare till Fröken Frimans krig.

Inspelningarna startar i Jonsered i mars nästa år.

Serien produceras av Jarowskij i en samproduktion mellan SVT, Viaplay och Film i Väst.

Den pågående säsongens sista avsnitt sänds den 4 december. Från och med hösten 2018 finns hela första säsongen på Viaplay. Under hösten 2018 börjar SVT visa säsong två i SVT1 och på SVT Play. Säsong tre beräknas ha premiär under 2019 i SVT och därefter på Viaplay.

LÄS MER: Suzanne Reuter: Är det här ens ett arbete?

LÄS MER: Titta in i Göteborgshuset från tv-serien

LÄS MER: Att vara eller inte vara Adam Lundgren

LÄS MER: Tid för genombrott för Hedda Stiernstedt

LÄS MER: De unga skådespelarna bär Vår tid är nu

LÄS MER: Ett drama om framgång och nederlag

ANNONS