Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

1/5

Storbråket fortsätter i "Hollywood-fruar"

I tisdagens avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" är det dags för gemensam pressfotografering. Men inget är sig likt sedan bråket mellan Åsa Vesterlund och Gunilla Persson i förra veckan: "Jag är inte ens intresserad av någon ursäkt".

Det är minst sagt dålig stämning i kvällens avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" i TV3. Häromveckan blev det storbråk mellan Gunilla Persson och Åsa Vesterlund under en lunch. Det hela slutade med att Åsa Vesterlund kastade ett glas på Gunilla Persson som kallade det ett "mordförsök".

- Jag har funderat på att polisanmäla henne för att få kontaktförbud. Det hade kunnat bli fängelsestraff. Den människan är farlig, hon kastar saker och tar till våld, säger Gunilla Persson i programmet.

LÄS MER: Gunilla Persson: "Det är fruarna som bråkar med mig"

Anledningen till glaskastningen var ett bråk där Gunilla Persson hoppade på Åsa Vesterlunds avsaknad av barn.

- Hon skulle bara våga säga något mer. Det är hon som mobbade mig. Jag är inte ens intresserad av någon ursäkt, säger Åsa Vesterlund i programmet.

LÄS MER: Gunilla Persson vill bli statsminister

Vägrar stå bredvid varandra

Och ingenting är glömt eller förlåtet. Båda deltagarna tar med sig varsin kompis som stöd under pressfotograferingen, något som görs i programmet varje år. Under dagen haglade förolämpningarna. Åsa Vesterlund vägrade stå bredvid Gunilla Persson som svarade med att hon skulle få en pall om hon nu var så kort. Då kontrade Åsa Vesterlund med att säga att det är svårt att le när Gunilla Persson är i närheten.

"Aldrig mer"

Det hela slutade med att Gunilla Persson upprört lämnade fotograferingen och menade att hon inte ville vara med igen.

- Jag är så trött på dessa bitchar. Det är så jobbigt att vara på dessa fotograferingar. Så de kan gott göra dem utan mig i framtiden. Aldrig mer, säger Gunilla Persson i programmet.

LÄS MER: Åsa Vesterlund blir ny Hollywoodfru

 

"Svenska Hollywoodfruar" sänds på tisdag klockan 21.00 på TV3.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.