Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Stina Wollter i Let´s dance: "Både vig och vild"

Under onsdagsförmiddagen avslöjade Nyhetsmorgon" i TV4 två nya deltagare inför kommande Let´s dans, nämligen tv-snickaren Anders Öfvergård och konstnären Stina Wollter: "Det är ju inte riktigt vad jag brukar göra. Jag som mest välter folks kaffekoppar med röven och dansar Beyoncédans i köket", säger Stina Wollter till GP.

Konstnären Stina Wollter och tv-snickaren Anders Öfvergård är klara för vårens omgång av TV4:s Let's dance, avslöjade Nyhetsmorgon under onsdagsmorgonen.

- Jag ser fram mot att utforska detta med tillit. Att bli lyft. Att lyfta. Nä, jag är inte orolig. Jag tränar på att sätta gränser och att öppna gränser och jag tror att jag inte har något att vara orolig för. Sen är jag ju både vig och vild, säger Stina Wollter till GP.

Hur hårt satsar du på att vinna programmet?

- Inte ett dugg. Jag tänker dansa och njuta.

LÄS MER: Stina Wollter dansar för livet

Du är ju känd för dina moves, men hur tror du att du klarar av exempelvis en pardans som tango i programmet?

- Ingen aning, men jag tycker om att förhålla mig till begränsningar och utforska hur jag kan blomma i dem så det löser sig säkert. Jag har en ingång i detta som heter Lust och sen har jag respekt och nyfikenhet för själva "hantverket" och det kommer nog leda mig in i de olika karaktärerna.

Finns det någon dans du ser extra mycket fram emot?

- Jag vet knappt vilka det är än?! Men du vet sån där Fred Astair-dans ska ju bli superkul. Jag menar att sveeepa fram med lite stel nacke och armar i båge och svandun kring anklarna...det är ju inte riktigt vad jag brukar göra. Jag som mest välter folks kaffekoppar med röven och dansar Beyoncédans i köket.

LÄS MER: Stina Wollter: "Jag svarade kuk med kuk"

Sedan tidigare är det känt att den före detta alpinstjärnan Anja Pärson är klar för programmet, som har säsongspremiär i mars och leds av Tilde de Paula Eby och David Hellenius.

LÄS MER: Sven Wollter: "Samma förtryck som rasism"

”Let’s dance” har säsongspremiär i mars och leds av Tilde de Paula Eby och David Hellenius.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.