Snart dags för The Walking Dead

Förra säsongen av The Walking Dead slutade i en rejäl cliffhanger. Snart får vi reda på vem i gänget som råkade ut för Negans baseballträ.

ANNONS
|

Det såg ju så bra ut för den före detta polismannenRick Grimes och hans gäng. Äntligen skulle livet falla på plats. I alla fall relativt. Men när säsong sex av The Walking Dead gick mot sitt slut var läget radikalt annorlunda. Plötsligt befann de sig way up shit creek.Någon skulle dö. Men vem? Rick eller Carl, Michonne, Daryl, Glenn eller kanske Maggie?

- När säsongen tog slut hade världen som Rick så länge slagits föroch strävatmot oåterkalleligtförändrats, säger Andrew Lincoln som spelar Rick Grimes till Entertainment Weekly.

Andrew Lincolnberättar att hans mamma påpekade för honom vilken utmaning det skulle bli att återvända till det där mentala stadiet. The Walking Dead blir ju bara mörkare, blodigareoch allt mer eländigt för varje säsong som går.

ANNONS

- Jag sade bara, tack mamma, men det är typ mitt jobb.

På frågan om vad som egentligen kommer att hända i säsong sju,och vilken väg AMC:s hyllade tv-serieThe Walking Dead ska ta,var Andrew Lincoln förtegen. Men hanhintade ändå att dynamiken i serien ärpå väg att vältas över ända i och med psykopaten Negans intåg på scenen.

- Vi är på väg mot en störreslutuppgörelse.

Den 24 oktober drar säsong sju av The Walking Dead igångoch avsnitten kommer att sändas på måndagar kl 21iKanal 9 och D Play, ett dygn efter att de visats i USA.

ANNONS