Krismöte i "Bonde söker fru"

I dagens program av TV4:s "Bonde söker fru" tillbringar två av tv-bönderna natten tillsammans. Programledaren Linda Lindorff fick därför ha krismöte med deltagarna: "Ställde till en hel del oro och huvudbry", skriver hon på bloggen.

ANNONS

I kvällens program av "Bonde söker fru" händer något oväntat. Bönderna är i full fart med att besluta om vilka sex kvinnor eller män de ska gå på gruppdejt med.

För två av bönderna slutar det i stället med att despenderar natten med varandra. Något som gjorde att programledaren Linda Lindorff fick ha möte med deltagarna.

- Jag vet ju vad som har hänt och det är sånt som kan hända. Ni har funnit kemi. Jag vet ju att ni har tillbringat natten ihop, säger hon till den ena deltagaren i programmet.

LÄS MER:Farmen-Lina gör succé i Bonde söker fru

ANNONS

Men i stället valde de efter natten att gå skilda vägar och fortsätta med programmet och dejterna.

- Det är ett gemensamt beslut. Nog är vi ledsna båda två. Men nu går vi vidare och försöker tänka att vi ger livet en chans på varsitt håll, säger en av deltagarna i programmet.

"Nervös inför kommande avsnitt"

Programledaren Linda Lindorff skriver om händelsen på sin blogg. Hon vädjar till tittarna att vidga sina sinnen och inte döma ut deltagarna.

"Jag börjar nämligen nu bli nervös inför kommande avsnitt och det som gör att jag känner så är att det kan bli heta känslor kring vissa personers uppförande och jag är lite rädd att nån ska bli sårad. Det kommer att blir diskussioner kring moral och kring vad som är rätt och fel. Det finns möjligen också några fler aspekter kring detta som gör att vissa av er kommer att rasa. Jag ber er därför redan nu att öppna era hjärtan och vidga era sinnen. Döm inte utan att först ha funderat och tänkt igenom era känslor", skriver hon på bloggen.

LÄS MER:Mer sex än någonsin i årets "Bonde söker fru"

Samtidigt berättarLinda Lindorff att hon blev chockad, men att det egentligen inte är något konstigt. För TV4 var det inte aktuellt att klippa bort händelsen.

ANNONS

"Givetvis hade vi kunnat klippa bort hela den här biten och försökt hålla det hemligt men man kan ju då också undra varför. Ska vi som gör en program om att försöka hitta kärleken och samtidigt börja censurera oss själva då det inte blir exakt som vi tänkt oss. Det som har hänt är sanningen och våra bönder har inget att skämmas för.

"Ställde till oro och huvudbry"

"Givetvis kom det som en chock för mig. Ja för oss alla kan man väl lugnt säga. Vi var helt enkelt inte beredda på det och givetvis ställde det till en hel del oro och huvudbry till en början. Men egentligen är det ju inte så konstigt att det hände. Vi gör ett program som handlar om singlar som vill hitta kärlek och vi är där för att hjälpa dem med att komma igång med dejtandet. ", skriver Linda Lindorff på sin blogg.

LÄS MER:Starka känslor i "Bonde söker fru"

Programmet sänds på TV4 onsdag den 12 oktober klockan 20.00

ANNONS