Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/16

Här är nya "Game of Thrones"-trailern

17 juli är sjunde och näst sista säsongen av "Game of Thrones" tillbaka. Då utlovas några av de längsta avsnittet i seriens historia och nu har till sist en andra trailer landat.

Om tre veckor är HBO:s succéserie "Game of Thrones" tillbaka för sin sjunde, och näst sista, säsong. Redan i maj fick vi ett smakprov på vad som väntas och nu har tv-bolaget delat med sig av en andra ordentlig trailer. 

LÄS MER: Så ser Game of Thrones-stjärnorna ut egentligen

I klippet ser vi hur Daenerys Stormborm till sist landar vid Westeros stränder, och hur Jon Snow återigen beger sig bortom the Wall. Det bjuds också på mer drakar, enorma strider och onda ismonster.

Längsta avsnittet nånsin

Sjunde säsongen av "Game of Thrones" blir den kortaste hittills, med endast sju avsnitt. Däremot verkar det som att vi får några av de längsta episoderna i seriens historia. När HBO listade de kommande avsnittet visade det sig att de första fem är drygt 60 minuter styck, vilket är normalt. De två sista däremot är klart längre.

Sjätte avsnittet landar på 71 minuter, vilket är tre minuter längre än senaste säsongsfinalen. Avsnitt sju blir däremot hela 81 minuter. Räknas tiden ihop för samtliga sju avsnitt är det nästan ett extra vi bjuds på. 

Flera nya serier

HBO har tidigare även avslöjat att de just nu arbetar på fem nya serier i "Game of Thrones"-universumet. Vad dessa handlar om, och om någon av dem ens kommer bli färdiga tv-serier är ännu oklart, men den som ser fram emot mer våldsamma krig i Westeros lär inte gå brist när "Game of Thrones" tar slut nästa år. 

Sjunde säsongen av "Game of Thrones" har premiär 17 juli på HBO. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.