Här är första glimten ur ”Snabba cash” säsong 2

I höst har den andra säsongen av Netflix succéserie ”Snabba cash” premiär. Nu släpper streamingjätten ett första klipp från den nya säsongen.

ANNONS
|

Den svenska serien, med bland andra Evin Ahmad och Alexander Abdallah i huvudrollerna, blev en tittarsuccé när den hade premiär på Netflix förra året. Nu fortsätter berättelsen om Leya, vars liv slits mellan en hänsynslös start up-miljö och Stockholms undre värld.

I det första klippet från den nya säsongen, syns just Evin Ahmad som Leya, som springer upp på en scen i ett rum fullt av applåderande aktieägare.

– När jag var tretton år gammal, såg jag mig själv i spegeln och sa: Leya, du kommer bli en vinnare en dag. Och jag hade rätt, säger hon, på engelska, i klippet.

ANNONS

Nykomlingar och veteraner i nya säsongen

I den nya säsongen har ett år passerat sedan sist. Leya är en av Sveriges hetaste tech-stjärnor, utåt sett mer framgångsrik än någonsin. Men hon plågas av minnena av Salim. Dessutom börjar hennes tidigare kopplingar till den kriminella världen komma i kapp henne.

Andra karaktärer vi möter igen är gängledaren Ravy (Dada Fungula Bozela), hans underhuggare Nala (Ayaan Ahmed) och företagsledaren Tomas Storm (Olle Sarri). En ny rollfigur är Jamal, en frånskild verksamhetschef på grundskolan där Leya gick som barn.

”Han kämpar för att ge sina unga elever bättre möjligheter, men skolledningen ser hellre ytterligare besparingar”, enligt ett pressmeddelande från Netflix.

Säsong 2 av ”Snabba cash” har officiell premiär i höst på streamingtjänsten, men kommer också att förhandsvisas på Way Out West i augusti.

LÄS MER:"Snabba cash 2" får premiär på Way Out West

LÄS MER:Evin Ahmad i ny Netflix-serie

LÄS MER:Recension: ”Snabba cash” – Netflix

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS