Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Här är de första bilderna från inspelningen av Skam säsong 4

Nu finns det bevis för att den fjärde säsongen Skam har börjat spelas in – och kanske ger det korta klippet från inspelningen en ledtråd om vem som blir nästa huvudperson i den norska succéserien.

Det är den norska tidningen Dagbladet som har publicerat en filmsnutt där man ser Eva (Lisa Teige) Noora, (Josefine Frida Pettersen), Chris (Ina Svenningdal), Sana (Iman Meskini) och Vilde (Ulrikke Falch) stå och prata med varandra på en tunnelbaneperrong i Oslo. Efter en stund kommer ett killgäng och lämnar över ballonger – som tas emot av karaktären Vilde.

LÄS OCKSÅ: Efter Skam – dags för nästa norska tv-snackis

I de tidigare tre säsongerna har Eva, Noora och Isak stått i fokus. Nu är den stora frågan vem den kommande säsongen ska kretsa kring. Efter att säsong tre tog slut har det spekulerats vilt om just detta och många har gissat på Vilde.

För någon månad sedan lade skådespelaren Ulrikke Falch, som spelar Vilde, upp en bild på Instagram där hon hintade om att hon skulle vara nästa huvudperson. Fansen blev som galna, men det tog inte lång stund innan 20-åringen dementerade ryktet.

Men klippet från inspelningen av den fjärde säsongen som nu sprids på sociala medier har fått fart på spekulationerna igen.

LÄS OCKSÅ: ”Skam”-duo är årets tv-par i USA

Den förra säsongen tog slut i december förra året och det är fortfarande oklart när den fjärde säsongen av Skam har premiär.

– Vi kommer inte berätta när det startar, men vi hoppas och tror att fansen ser fram emot det, säger Andreas Blaauw-Hval, pressansvarig på NRK, till Dagbladet.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.