Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Glädjebeskedet till alla "Bron"-fans

Många har väntat - äntligen är inspelningarna för kommande säsong av SVT:s succéserie "Bron" igång igen., "here we go again!!!!" skriver de på seriens officiella Instagram-konto.

GP har tidigare skrivit om att inspelningarna av fjärde säsongen börjar i november. Och nu är de igång. "here we go again!!!!" skriver de på seriens officiella Instagram-konto.

LÄS MER: "Bron" läggs ned efter säsong fyra

Fokuset ligger fortfarande på Saga Norén, som spelas av skådespelerskan Sofia Helin. Även hon publicerade under dagen ett foto på Instagram med samma text:

 

😱here we go again!!!!#Bron#Saganorénlänskrimmalmö#letherpants

Ett foto publicerat av Sofia Helin (@actress_sofia_helin_)

Och i kommentaren jublar fansen. "Jaaa!" skriver en, "Äntligen!" skriver an annan och "Kan knappt bärga mig" skriver en tredje.

Sedan tidigare är det känt att fler scener i säsong fyra kommer att utspelas i Köpenhamn, jämfört med Malmö. Premiären planeras till våren 2018. Och den fjärde säsongen blir "troligen" den sista.

- Det är den sista säsongen som det ser ut i dagsläget. Rent manusmässigt och historiemässigt siktar vi på ett riktigt avslut, säger han till tidningen, och tillägger att inspelningarna kommer att bli "vemodiga", har upphovsmannen Hans Rosenfeldt tidigare sagt.

LÄS MER: Rekordpremiär för nya Bron

 

Här är inlägget i sin helhet;

 

HERE WE GO 📽 Season 4 has finally started shooting! #BronBroen #Filmlance #NimbusFilm

Ett foto publicerat av @thebridge_official

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.