Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Elisa Lindström vann Let's dance

Elisa Lindström och Yvo Eussen tog hem vinsten i Let's dance. Finalen var otroligt jämn, Bianca Ingrosso vann juryns röst men Elisa Lindström vann tittarnas.

Dansbandsstjärnan Elisa Lindström, 25, och bloggaren Bianca Ingrosso, 21, har redan från säsongsstarten hyllats och båda två har flera gånger kammat hem toppoäng från juryn.

Men det var Elisa Lindström som gick bäst hem hos tittarna.

Att det var just Ingrosso och Lindström som hamnade i finalen är juryordförande Tony Irving extra glad över.

- Det är det bästa, det är unikt och det kunde inte ha varit en bättre final.  Jag har ingen aning om hur det här kommer sluta, säger han i början av programmet.

I sitt shownummer valde Elisa Lindström att, tillsammans med sin danspartner Yvo Eussen, sammanfatta vad hon lärt sig under resans gång. Artisten sjöng även under sitt nummer.

Bianca Ingrosso ville, tillsammans med Alexander Svanberg, leverera en känsla i sitt shownummer som skulle få alla tittare att vilja ställa sig upp och dansa med dem. När båda dansat klart och fått sina poäng från juryn skiljde det en poäng mellan Ingrosso som samlat ihop 90 poäng och Lindström som fick 89 poäng. 

Finalisterna säger att de varit beredda på en tuff kamp.

- Det kommer att vara jämnt, det har vi insett, säger Elisa Lindström under programmet.

- Jag har aldrig velat något mer i hela mitt liv, säger Bianca Ingrosso.

Samtidigt har båda två sagt att de peppat varandra under tävlingens gång och att de inte ser varandra som konkurrenter. Det var första gången två kvinnor tävlade om vinsten.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.