Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Därför hade Carola inte sex - på 14 år

I veckans avsnitt av "Renées brygga" möter programledaren Renée Nyberg bland annat Carola Häggkvist som avslöjar en romans med Krister Henriksson. Men det blir också känslosamt när sångerskan talar ut om sjukdomen: "Jag är lite skadad i kroppen och är inte i den form som jag skulle vilja vara. Jag har opererat min mage, tagit bort min ena äggstock och tagit bort liv­modern", säger Carola Häggkvist i programmet.

I veckans avsnitt av "Renées brygga" i TV4 möter programledaren Renée Nyberg, 50, komikern Måns Möller, 41, skådespelaren Krister Henriksson, 70, och artisten Carola Häggkvist, 50.

I programmet avslöjar Krister Henriksson att han haft en "historia" med Carola Häggkvist. 

– Det var fantastiskt för det var första gången jag träffade Carola och vi bodde på hotell i Göteborg, berättar Krister Henriksson.

Avslöjar gammal romans

Med en minibar på rummet bjöd han upp henne. Och de pratade hela natten lång. Kristen Henriksson berättar i programmet att han upplevde Carola Häggkvist som makalös. Carola beskriver att Krister Henriksson är en sådan man som ”bara har det”.

Genomgått omfattande operation

Men det blir mer allvar när Renée Nyberg är ensam med Carola Häggkvist. Programledaren frågar hur sångerskan mår. Då berättar hon om en omfattande operation hon tvingats göra efter att läkaren upptäckt att hon haft flera myom, godartade tumörer, i livmodern.

– Jag är lite skadad i kroppen och är inte i den form som jag skulle vilja vara. Jag har opererat min mage, tagit bort min ena äggstock och tagit bort liv­modern, säger Carola Häggkvist i programmet.

LÄS MER: G.W. om mamma: "Skulle förgifta henne"

Väntade på "The man"

Läkaren tyckte det var underligt att hon inte hade märkt något.

– Doktorn frågade: Men har du inte känt det när du haft sex? Men jag har faktiskt inte legat med någon på … 14 år. Jag väntade på ”the man”. Det går, även om du dejtar Kicken, skrattar Carola och tycker att det är komiskt med tanke på alla rykten: ”Ni skulle bara veta hur det egentligen är. Men det var fint, det var respekt”.

LÄS MER: Här är alla gäster i Renées brygga

"Renées brygga" sänds i TV4 på onsdagar klockan 21.00.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.