Carolas kommentar efter sex-nyheten

Igår skrev GP om Carola Häggkvist deltagande i "Renées brygga". I tv-programmet berättar hon om en omfattande operation och om sexlivet, eller bristen på det. Nu kommenterar hon det hela i ett inlägg på Instagram: "Kanske lite väl utlämnande privata uppgifter."

ANNONS
|

I det populära tv-programmet "Renées brygga" i TV4 med programledaren Renée Nyberg var Carola Häggkvist en av gästerna.

I programmet berättar den folkkära sångerskan om kärlekslivet, en omfattande operation och att hon hade ett sexuppehåll på 14 år.

Har tagit bort livmordern

Programledaren frågadehur sångerskan mådde. Då berättade Carolaom en omfattande operation hon tvingats göra efter att läkaren upptäckt att hon haft flera myom, godartade tumörer, i livmodern.

– Jag är lite skadad i kroppen och är inte i den form som jag skulle vilja vara. Jag har opererat min mage, tagit bort min ena äggstock och tagit bort liv­modern, säger Carola Häggkvist i programmet.

ANNONS

LÄS MER:Därför hade Carola inte sex - på 14 år

Läkaren tyckte det var underligt att hon inte hade märkt något.

– Doktorn frågade: Men har du inte känt det när du haft sex? Men jag har faktiskt inte legat med någon på … 14 år. Jag väntade på ”the man”. Det går, även om du dejtar Kicken, skrattar Carola och tycker att det är komiskt med tanke på alla rykten: ”Ni skulle bara veta hur det egentligen är. Men det var fint, det var respekt”.

Inte sett programmet

Carola Häggkvist kommenterar programmet i ett inlägg på Instagram.Sångerskan befinner sig just nu på en långsemester i Sydafrika tillsammans med pojkvännen Jimmy Källqvistoch sina barn. Carola Häggkvist skriver att hon ännu inte sett programmet, men att hon ska göra det.

"Har själv inte sett programmet men feelingen var mycket god under själva inspelningsdagen plus att Renée är ett proffs. Så jag tror på ett dynamiskt intressant program."

"Avsikten var god"

Men samtidigt menar Carola Häggkvist att hon kanske delade lite väl intima uppgifter till tv-tittarna.

"Kanske lite väl utlämnande privata uppgifter men avsikten var god. Får skriva mer om ämnet och tankegångarna i min biografibok."

Här kan du läsa inlägget i sin helhet;

ANNONS