Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Babylycka för ”Tacoparet”

”Tacoparet” Anton Pehrson och Sofia Lindhe har fått barn.
”Efter många, långa och tuffa timmar kom igår vår helt perfekta lilla tjej”, skriver tittarfavoriterna på sociala medier.

Förra säsongen av SVT:s ”Gift vid första ögonkastet” blev de tittarnas favoriter. Nu har Anton Pehrson och Sofia Lindhe, mer kända som ”Tacoparet”, fått barn ihop.

”Efter många, långa och tuffa timmar kom igår vår helt perfekta lilla tjej klockan 12.37. Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra” skriver de på sin gemensamma Instagram och tillägger att fler uppdateringar kommer när de landat i allt.

Att Sofia Lindhe och Anton Pehrson blev ihopmatchade av SVT berodde delvis på deras gemensamma förkärlek för tacos. I programmet hann de både imitera filmscener från ”Dirty dancing” och bråka om Björn Rosenström. Men i slutändan blev de det enda paret från den säsongen som valde att hålla ihop.

Efter giftermålet och inspelningarna reste de runt i Sverige i en skåpbil, men numera har de slagit sig till ro i Åre.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.