Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Tv-profilen efter Kardashians toplessbild: ”Feminismen är död”

Brittiska tv-profilen Piers Morgan rasar mot Kim Kardashians senaste selfie där hon poserar topless med modellen Emily Ratajkowski.

Kim Kardashian är känd för att lägga upp nakenselfies då och då, och när hon gör det kommer reaktionerna snabbt.

Nu har Piers Morgan, känd från tv-programmen Britain’s got talent och America’s got talent, ännu en gång tagit sig rätten att moralisera över Kim Kardashians sätt att uttrycka sig.

Tv-kändisen har tidigare kritiserat Kardashians nakenselfies och bland annat frågat om han bör köpa kläder till henne. Nu anklagar han henne för att ”förstöra feminismen”.

I ett nytt inlägg på Instagram poserar Kim Kardashian toppless tillsammans med modellen Emily Ratajkowski. Båda pekar finger mot spegeln och texten lyder ”När vi typ… inte har något att ha på oss. LOL”

Morgan, som tydligen är en feministisk kämpe, la upp en bild på sin Twitter på brittiska kvinnoaktivisten Emmeline Pankhurst bredvid Kardashians senaste toplessbild med orden ”RIP feminism”.

Han twittrade igen:

”Om kvinnor på riktigt tycker att den här bilden förespråkar kvinnors rättigheter och jämlikhet så är feminismen som den var tänkt död”

Även om en del verkar dela Morgans åsikter, är det en armé som inte håller med. I samband med toplessbilden tog Ratajkowski tillfället i akt att uttala sig om kvinnors rätt till sina kroppar, och hennes budskap har spridits ordentligt.

”Hur sexuella våra kroppar än må vara, måste vi ha friheten som kvinnor att välja när och hur vi uttrycker vår sexualitet”, skriver hon och twittrar ut bilden. Hon fortsätter: