Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Två av 80-talets sexigaste på samma scen

Sju frågor till Stefan Odelberg, som i höst kör sin fjärde säsong med Talk talk show, som nu flyttar från Rondo till Trädgår'n.

Vad har Trädgår'n som Rondo inte har?
- Ännu mer av den närhet som vi vill ha. Alla sitter närmare scenen, även om det faktiskt är nästan lika stor kapacitet. Så det blir jättekokande och nära.

Vad har ni ändrat mer?
-  Vi gör större nummer som gästerna får vara med i och som de inte vet något om i förväg, det kan komma in 20 dansare helt plötsligt. Det är kul när man chockar både publiken och gästerna, så det blir ännu mer överraskningar för gästerna.

I premiären heter gästerna Lill-Babs och Jessica Andersson. Vad vill du veta om dem?
- Jessica har ju en gång sagt att hennes motto var att bli den nya Lill-Babs. Jag tror att det kan bli ett riktigt feelgood-möte, det är den enda föreställningen som inte krockar av sig själv, så där får vi gräva djupt för att hitta något oväntat.

Samantha Fox och Glenn Hysén är sista gästduon. Vad har de gemensamt?
- Det kan man verkligen fråga sig. Glenn har haft en fantastisk karriär i England. Fox är från England, gillar fotboll och båda var 80-talsikoner som alla hade planscher på.

Vad sa Glenn Hysén när du ringde upp?
- Jag har aldrig hört Glenn garva så mycket som när jag sa vem som var gäst med honom. Han tackade ja direkt.

Vem är din förebild som talkshowvärd?
- Jag tycker att David Letterman är en stark förebild. Det jag tror att jag har som inte är så vanligt bland talkshowvärdar är en scenvara från att ha gjort något annat, jag har ju magin med mig och kan visa ett trick för Lill-Babs. Det blir något mer än att jag bara ställer frågorna.

Sist men inte minst – hur ska folk sluta blanda ihop dig med ståuppartisten Jesper Odelberg?
- Ja. Det är en jäkligt bra fråga. Det händer gång på gång. Jesper påstår dessutom att vi är släkt, vilket jag förnekar, haha.


Biljetterna till showen släpps 15 april. Premiär 26 oktober.