Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Träffades av brinnande pil - skjuten av fästmön

Publiken satt chockad när tricket gick fel. Mannen träffades av den brinnande pilen rätt i halsen. Olyckan sändes direkt i amerikansk tv.

Det var under ett avsnitt av tv-showen Amerca's Got Talent som ett uppträdande gick snett. Paret Ryan Stock och Amber Lynn Walker har varit tillsammans i 16 år och är vana att framträda med sitt nummer. Men den här gången kunde det ha gått illa uppger The Sun.

Väl uppe på scenen gjorde paret sig i ordning. Amber klättrade upp på en stege och tog sedan sikte med sitt armborst riktat mot sin fästman. Ryan stod hukad med en röd-vit, pricktavla som han höll fast i munnen - målet dit pilen skulle. 

Men, Amber siktade för lågt vilket resulterade i att hon istället för pricktavlan träffade Ryans hals där den brinnande pilen gick rätt in. Ryan greppade tag om sin hals i smärta och hans liv var i potentiell fara. Dramat utspelades inför en stor publik och domarna i tv-programmet, Simon Cowell, Heidi Klum, Howie Mandel och Melanie Brown som alla chockades av olyckan.

Nick Cannon försökte hjälpa till

Programledaren Nick Cannon var först fram till Ryan att fråga hur han mådde, varpå Ryan muttrade tillbaka ett "jag är okej". Hans andra hälft, Amber, var som fastnaglad på sin del av scenen och såg blek och skärrad ut.

Huvuddomaren Simon Cowell ifrågasatte om de skulle bedöma uppträdandet och menade att Ryan behövde tas till sjukhus.

Det var först efter pausen som tittare och publik fick veta att Ryan, som blivit undersökt av programmets läkarpersonal, inte var i någon fara. Ryan själv sa att han hade haft en väldig tur som gick ifrån olyckan levande efter att pilen missat sitt mål och träffat honom istället.

Ryan, som också är svärdslukare, valde att gå ut på Twitter och berätta om olyckan:

Många tittare vände sig också till Twitter med sin oro. En skrev: "Whooo gald att du är OK, det såg inte bra ut. Din fru behöver också en kram. Det chockade henne." Ett annat fan valde att se olyckan som en styrka, och skrev: "Jag röstar på dig eftersom din nivå av fara är fantastisk. Precis vad jag vill se i Vegas. Glad att höra att du är ok."

Ryan Stock tackade sedan för allt stöd: