Tove Lo: Fem steg att komma över en relation

Svenska världsstjärnan är inte bara en grym artist. Nu debuterar hon som relationsrådgivare.

ANNONS
|

Svenska Tove Lo lever ett hektiskt liv och har hunnit med några uppbrott längs vägen. Det tog brittiska musiksajten NME fasta på och frågade sångerskan om hennes fem bästa tips för att komma över en relation.

Tove Lo, vars mamma för övrigt arbetar som psykolog, nappade direkt och listade genast sina mest användbara råd.

"Jag vet inte om det blev en bra guide, men den är ärlig", konstaterar Tove Lo i en tweet där hon länkar till videoinslaget på NME.

Så vilka är då Toves bästa knep att komma över ett break up?

1. Åk på en skön resa

ANNONS

"Jag åker alltid iväg till något skönt, avslappnad ställe. Mina break-ups har varit ganska intensiva och då är man utmattad efteråt. Det är bra att åka till ett ställe där man får tid att hitta sig själv och påminner sig själv vem man är som egen person."

2. Skit i allt

"När jag mår dåligt kan det vara gött att bara acceptera att man är på botten och skita i allt ett tag, göra knasiga saker utan att bry sig om konsekvenserna."

3. Drick Tequila

"Jag är inte så mycket för att tröstätacomfortfood, jag går rakt på tequilan istället."

4. Ta dig samman - organisera

"Så småningom måste man såklart rycka upp sig och börja ta hand om sig själv. Då brukar jag röja i garderoberna och städa, rensa bort saker som mitt ex har lämnat kvar. Jag inte en sådan som bränner upp kläder och foton eller så, jag sparar gärna lite minnen, men gömmer undan dem i en låda eller två.

5. Skriv!

"Jag skriver hela tiden under relationen, så det blir låtar om alla faser i en relationen. Men när jag skrivit en låt om hur det tog slut, ja då är jag redo att gå vidare."

ANNONS

ANNONS