Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/5

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Tore checkar in på Paradise Hotel

Komikern Tore Kullgren checkar in på Paradise Hotel. "Det är ett riktigt Tore-hotell", säger han i programtrailern på TV3.

Den här veckan är det skolvecka på Paradise Hotel och då checkar ingen mindre än komikern och FC Z-profilen Tore Kullgren in som rektor på hotellet. 

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Det är meningen att nördikonen ska ta reda på hur mycket dokusåpadeltagarna kan egentligen.

- Jag är här som rektor för att hålla lite ordning i klassen och så vill jag att deltagarna lär sig någonting, säger Tore i TV3:s trailer inför programmet. 

Paradise hotel-deltagarna får bland annat frågor som hur många meter det går på en mil och vilken världsdel Mexiko ligger i. Något som bland annat får Matilda Lindegren och Alexander D´Rosso att vrida på sig i stolarna. Men Tore verkar ändå nöjd med sina elever. 

LÄS MER: Här är alla deltagare i Paradise Hotel

- Jag är stolt över att få vara rektor på en sådan här fin skola, det här är ett riktigt Tore-hotell, säger han i TV3:s trailer. 

Tore Kullgren har tidigare medverkat i fotbollsprogrammet FC Z där femton killar, som aldrig spelat fotboll tidigare, tränades av Glenn Hysén och Richard Lidberg. I dag arbetar han som ståuppkomiker. 

Paradise Hotel visas på TV3 måndagar och tisdagar 22.00.