Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Top Gear-profilen hånar Norwegian: "Ser ut som penisar"

I dagens tidningskolumn i The Sun on Saturday hånar Top Gear-profilen Jeremy Clarkson flygbolaget Norwegian.

"Man borde ju ha kunnat räkna ut att det är dumt att använda ett budget-flygbolag som heter Norwegian. Som dessutom målar planen så att de ser ut som penisar", skriver Clarkson. 

Det var när tv-profilen nyligen skulle flyga från England till Grekland som han fick reda på att planet var försenat fyra timmar. Han blev då informerad om att han trots förseningen var tvungen att checka in sitt bagage på ordinarie tid. Vilket skulle tvinga honom att tillbringa fyra extra timmar på flygplatsen. Dessutom skulle han inte ha möjlighet att röka under tiden, skriver Aftonbladet.

Detta gjorde Jeremy Clarkson minst sagt förbannad. 

"Hämnades på flygbolaget"

Han bestämde sig för att trotsa flygbolaget och checkade in väskorna sent ändå - vilket gjorde att de inte kom med på samma plan. 

"Jag är obstinat så jag brydde mig inte om att checka in vid frukost. Vilket betydde att de var tvungna att leverera väskan till mig i Grekland, en timmes resa med motorbåt från flygplatsen. Rätt åt dem.", skriver Jeremy Clarkson. 

Jeremy Clarkson är känd för sitt häftiga temperament. Förra året sparkades han från Top Gear efter ett stort bråk med sin producent.

LÄS MER: Johanna Hagström: Inte en dag för tidigt sparka Clarkson