Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Top Cats spelade hem sista platsen

- Kändes det bra? - Mycket bra, svarade Vera Vinter efter att ha framfört Snön faller och vi med den i Alla tiders hits. Det hjälpte inte. Den sjunde och sista finalplatsen kneps av Top Cats.

Sten & Stanleys Ledin-låt och Vera Vinters Lundell-låt passerade ganska kallt förbi, medan Idde Schultz och Toni Hogersson värmde upp stugorna i Sverige och fick kartan i den numera berömda appen att färgas gul.

Utom i Norrland där Toni Holgerssons version av Bernt Stafs Familjelycka inte gillades lika mycket.

Är det konstigt att man längtar, med text av Stickan Andersson, sjöng Idde Schultz. En 40-årig hit, högst relevant än i dag, enligt Idde som från USA fick en hälsning från sångerskan Lena Andersson som sjöng den när det begav sig. Idde slutade tävlingen som tvåa.

Kvällens andra värmlandsgrupp, Top Cats, framförde Det kan väl inte jag rå för i bandets karaktäristiska rockabillyton och fick för det röda markeringar på kartan från första ackordet. Och vann utan större konkurrens.

I övrigt var det väldigt mycket prat om appar i lördagens avsnitt. En liten hämnd på Yohios "mask-kupp" från förra veckan fick också plats.

Nästa vecka blir det final.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.