Tony Irving till sjukhus efter olycka

Mitt under TV4-inspelningen skadades Tony Irving vid en allvarlig cykelolycka och fick föras akut till sjukhus.

ANNONS
|

- Jag är svart och blå överallt. Jag har ont i hela kroppen och är rejält chockad, säger Tony Irving till Expressen.

Det var i går somprogramledaren och TV4-profilen Tony Irving skadade sig vid en cykelolycka och fick föras akut till sjukhus. Det var under inspelningen av programmet "Camping queens", som han spelar intillsammans med stylisten Jonas Hallberg, som programledarparet skulle testa på downhill på mountain bike.

- Mitt i en vänstersväng och i högsta hastighet tappade jag kontrollen över cykeln. Jag flög upp i luften och rullade säkert 15 meter och slog i huvudet, rygg och axel i stenar, säger Tony Irving till tidningen.

ANNONS

Fick föras akut till sjukhus

Programledarens nacke och rygg fick fixeras innan han fick föras akut till Hudiksvalls sjukhus. Där upptäckte de bland annat att Irving brutit nyckelbenet på ett sätt som gör att benet kan skada närliggande nerver.

PåInstagram tackar Tony Irving de sjuksköterskor, läkare ochambulanspersonal som tagit hand om honom. "Ett brutet nyckelben är allt jag har, som tur är fick jag inga skador på min rygg, nacke eller mitt huvud, skriver Irving och hälsar att inspelningarna av "Camping Queens" kommer att fortsätta.

LÄS MER:Irving och Hallberg campar ihop

ANNONS