Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Tobbe Trollkarl kapar Kamferdrops på mitten i Melodifestivalen i kväll.

Tobbe Trollkarl: "Världsrekord i illusioner"

Tobbe Trollkarl spelar en av huvudrollerna i Kamferdrops nummer i Melodifestivalen. Han genomför två trick på 38 sekunder.

Norska Kamferdrops debuterar i Melodifestivalen med ett nummer som innehåller det mesta – rosa rök, såpbubblor, enhörningar och en eldsprutande saxofon.

- Vi satt och spånade på hur vi ville att det skulle se ut – "Alice i Underlandet" på syra, rosa explosion, glitter och schlager – och så utgick vi från det, säger Kamferdrops.

I numret medverkar också Tobias "Tobbe Trollkarl" Blom.

- Vi tänkte att det vore kul om någon kunde såga itu mig och någon sa att han var den perfekta mannen för jobbet. Så vi ringde honom och han var peppad med en gång, säger Kamferdrops.

Tobbe Trollkarl skulle först bara agera "magisk konsult" men hamnade sedan mitt i "Solen lever kvar hos dig"-showen.

- De sa att det blir mycket rosa enhörningar och då kände jag direkt att jag ville vara med, berättar han.

Förutom att dela på Kamferdrops får han också henne att försvinna. Två illusioner som ska genomföras i takt till musik på kort tid.

- Jag tror på allvar att det är något slags världsrekord i illusioner. Två trick på 38 sekunder, en avkapning och en "vanish", som måste sitta. Så är jag inte van att jobba, det är skitläskigt. Det vore ju tråkigt att vara den som pajar numret, säger Tobbe Trollkarl.

Kamferdrops är dock inte orolig.

- Jag litar på min trollkarl, säger hon.

Melodifestivalens första deltävling sänds i SVT1 klockan 20.00 i kväll.