Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tilde de Paula Eby.

Tilde de Paula: "Jag tvekade aldrig"

Tilde de Paula Eby blir David Hellenius nya parhäst i TV4:s "Let's dance".

Det blir TV4-profilen Tilde de Paula Eby som ska guida tittarna genom kändisdanstävlingen tillsammans med David Hellenius i vår. Men när hon plötsligt kallades till möte med kanalens chefer tidigare i höst anade hon inte vad som var på gång. Däremot var det inget snack om att hon skulle tacka ja till det nya jobbet.

- Jag blev omedelbart glad. "Let's dance är ett stort, flärdfullt, härligt, folkligt program som många tilltalas av, oavsett ålder, säger hon till TT.

Tredje gången gillt

Det blir dessutom tredje gången gillt för de Paula Eby och David Hellenius, som tidigare har jobbat ihop med "Fredagspuls" i slutet av 1990-talet och "Kändisdjungeln" 2009.

- Jag har känt Tilde länge, och det är väldigt roligt att jobba med proffsiga människor och har distans till sig själva. Alla de här direktsändningarna blir lättare om man kan skoja lite, säger Hellenius.

Inte göra om

Tilde de Paula Eby leder flera andra program på kanalen, som "Nyhetsmorgon" och "Hela Sverige bakar", men de kommer inte att påverkas av det nya uppdraget. Inte heller kommer tittarna märka någon jätteskillnad med henne vid "Let's dance"-rodret.

- Jag tänker ju inte kliva in i min första säsong efter två superproffs, Jessica Almenäs och Agneta Sjödin, och göra om allting. Jag ska försöka hänga med, hålla David i handen, och försöka att lära mig så mycket som möjligt.