The Knife i soundtrack till porr-dokumentär

Göteborgsbördiga elektroduon The Knifes musik kommer att höras i ett oväntat sammanhang.

ANNONS
|

Det är den Berlinbaserade regissören Marit Ostberg som ligger bakom nya porrdokumentären When we are together we can be everywhere,skriver NME.

Filmen fokuserar på homosexuella relationer och beskrivs av bolaget som ger ut soundtracket som en sexig, svettig, het film om porr.

LÄS OCKSÅ: The Knife tar farväl i Göteborg

”Det är en film om att göra porr. Det är en film om relationen mellan personerna bakom och framför kameran. Det är en film om vänskap och sex”, står det i ett pressmeddelande.

Duon The Knife, som bestod av syskonen Karin och Olof Dreijer, upplöstes 2014 efter att de turnerat med albumet Shaking the Habitual. Två tidigare utgivna The Knife-låtar från deras sista akbum finns med i soundtracket: A cherry on top och Old dreams waiting to be realized.

ANNONS

LÄS OCKSÅ: The Knife: "Vi lägger inte ned"

Soundtracket innehåller även en ny låt av Karin Dreijer, som vanligtvis går under namnet Fever Ray när hon kör solo. Här står hon bakom låten Lives worth grieving i eget namn.

Filmen When we are together we can be everywhere har visats på filmfestivaler i Berlin och runt om i världen. Soundtracket släpps i slutet av mars, men kan höras redan nupå Soundcloud.

En trailer till filmenfinns ute på Youtube.

ANNONS