Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Taylor Swift försvunnen från sociala medier

Superstjärnan Taylor Swift har försvunnit från sociala medier. Nu undrar hennes 102 miljoner Instagram-följare varför.

Superstjärnan Taylor Swift med över 100 miljoner följare på Instagram och 85 miljoner på Twitter har raderat alla sina inlägg och såväl sin profilbild som sitt Facebook-konto, skriver Reuters. Nu är hennes fans i panik och undrar varför.

"Jag är rädd för att sova tack vare Taylor Swift. Tänk om hon släpper en ny låt", tweetar ett av hennes fans med smeknamnet @shadesoftaylor.

Reuters har sökt Taylor Swifts agent, men har inte lyckats få en kommentar till varför hon försvunnit från sociala medier. Fansens teorier inkluderar allt från att hon kan ha blivit hackad till att hon ska släppa ny skiva, eller helt enkelt återuppfinna sig själv.

LÄS MER: Swift om tafsdomen: "Vill hjälpa andra"

Den 27-åriga artisten, som tidigare släppt skivan "Blank Space" har enligt Reuters precis kommit tillbaka efter sex månades frånvaro från publika framträdanden för att vittna vid en rättegång i ett mål om sexuellt ofredande i Denver. Tidigare i veckan tilldömdes hon den symboliska summa på en dollar som hon begärt efter att ha blivit tafsad på av en radio-DJ vid en fotografering 2013.

Taylor Swift har tidigare listats som en av världens mest betalda kändisar och drog in över 1,5 miljarder kronor 2016 enligt tidningen Forbes.

LÄS MER: Taylor Swift bäst betalda kändisen

På  Swifts officiella hemsida taylorswift.com visas också bara en helt svart skärm och huruvida hennes plötsliga försvinnande är ett genomtänkt pr-trick eller någonting helt annat återstår med andra ord att se.