Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/15

Svenska supermodellens exklusiva Victoria's secret-uppdrag

Framgångssagan fortsätter för supermodellen Kelly Gale från Göteborg. Nu gör hon comeback på catwalken vid årets Victoria's Secret-show i Paris.

21-åriga Kelly Gale och hennes modekarriär är en askungesaga som hämtad ur, ja Askungen. Från en tuff uppväxt i Frölunda kantad av mobbning har hon gått till en av världens mest framgångsrika unga modeller. Redan 2013 debuterade hon vid den prestigefyllda modevisningen Victoria's Secret show i Paris och tidigare i år prydde hon omslaget på den klassiska herrtidningen Playboy. 

LÄS MER: Här är "Änglarna" 2016

I vecka anlände Gale tillsammans med de andra "änglarna" för underklädsmärkets episka modevisning i Paris. Modevisningen arrangeras årligen och kan snarare beskrivas som arenakonst än en klassisk catwalk-visning. Förutom modeller brukar de hetaste artisterna dyka upp med en storslagen scenshow. Tidigare har bland annat Rihanna och Justin Timberlake uppträtt på visningen, som även brukar sändas på svensk tv framåt jul.

Reser i privatjet

Som den supermodell hon är landade Kelly Gale i ett specialchartrat "Angel class" privatjet tillsammans med kända Victoria's Secrets-modeller som Adriana Lima, Bella Hadid och Alessandra Ambrosio samt superkändisen Kendall Jenner. Gale var inte sen med att peppa inför trippen på Instagram.

 

The day is finally here!!! Off to Paris in "Angel Class"👼🏽✈️ #vsfashionshow #vsfsparis2016 @victoriassecret

Ett foto publicerat av Kelly Gale (@kellybellyboom)


Modellernas framfart har följts av fotografer i Paris under veckan, och via sin agent meddelar Kelly Gale att hon är stolt över att vara tillbaka för tredje gångne på catwalken i Victoria Secrets show. 

– Hon har visat en enorm vilja och styrka och har alltid funnits som en viktigt Victoria Secret-modell även utanför visningen säger hennes agent Malin Petterson i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Svenska supermodellen pryder Playboys omslag
LÄS MER: Supermodellen berättar om sin svåra skoltid

På plats i Paris verkar Kelly Gale njuta av peppen inför modevisningen tillsammans med de andra "Änglarna*. I alla fall av hennes Instagram-flöde att döma.
 

 

Bootys everywhere, oh I mean booties.👠👠😬 #vsfashionshow #vsfsparis2016

Ett foto publicerat av Kelly Gale (@kellybellyboom)


21-åriga Kelly Gale är född och uppvuxen i Göteborg, men har sedan en tid bostad i New York. Hon är fortfarande ofta hemma i Göteborg och besöker familj och vänner. Håll med andra ord ögonen öppna efter supermodellen i julruschen för en chans att se en av Victoria Secrets supermodeller gå runt på gatorna bland oss vanliga dödliga.

Den spektakulära modevisningen sänds på tv i Sverige på TV3 den 23 december klockan 20.00.