Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

1/7

Svenska supermodellen - SI:s nya ansikte

Svenska supermodellen från Göteborg, Kelly Gale, är en av Sports Illustrateds nya "rookie"-modeller: "Att arbeta för SI har varit ett av mina mål sedan jag började arbeta som modell", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Den 21-åriga svenska supermodellen Kelly Gale från Göteborg har de senaste året blivit en av världens kändaste modeller. Playboy-omslag, Victoria´s Secret-show, Vogue och Elle är några av alla hennes modellframgångar.

- Jag vill vara bättre än jag var igår, och jag vill vara bättre imorgon än jag är idag. Så har det alltid varit för mig vare sig det handlat om skola, sporter eller modellkarriären, har hon tidigare sagt till GP.

LÄS MER: Svenska supermodellen: "Kämpat stenhårt"

LÄS MER: Supermodellen Kelly berättar om svår skoltid

Nu är det dags för nästa steg i karriären. Kelly Gale har valts till en av Sports Illustrateds "rookie"-modeller. Sports Illustrated är ett amerikanskt sportmagasin som ägs av mediajätten Time Warner. Varje år släpper de ett baddräktsnummer med kända kvinnliga modeller.

Att modella för SI ses av många som en framgångsfaktor.

- Att arbeta för SI har varit ett av mina mål sedan jag började arbeta som modell, skriver Kelly Gale i ett inlägg på Instagram.

De andra modellerna som valts är Lais Ribeiro, Myla Dalbesio, Vita Sidorkina, Daniella Herrington, Bianca Balti och Mia Kang.

 

The #SISwim rookies get ready to close a day of trading on the @nyse.

Ett inlägg delat av Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit)