Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

Suzanne Reuter ryter ifrån mot Rickard Olsson

I säsongens andra avsnitt av "Sommarkväll med Rickard Olsson" är skådespelaren Suzanne Reuter en av gästerna. Men hon föredrar att inte jämföra sin nya serie "Vår tid är nu" med brittiska kostymdramat "Downton Abbey". – Jag blir jävligt aktivt aggressiv om vi fortsätter att prata om Downtown Abbey, säger hon i programmet.

Förra veckan var det premiär för femte säsongen av "Sommarkväll med Rickard Olsson" på SVT1. På lördag kväll bjuder Rickard Olsson in gästerna Ebba Busch Thor, Lotta Schelin, Jens Lapidus, relationsexperten Daniela Gordon och Suzanne Reuter. Musiken står Sophie Zelmani för. 

För tillfället pågår inspelningen av SVT-serien "Vår tid är nu" i Göteborg, där Suzanne Reuter spelar en av huvudkaraktärerna. Serien beskrivs som en familjekrönika med start vid andra världskrigets slut, där vi får följa en familj genom flera årtionden. 

LÄS MER: Sju frågor till Rickard Olsson

När Olsson frågar om jämförelsen med den brittiska kostymdramat "Downton Abbey", som handlar om den aristokratiska familjen Crawley, så ryter Reuters dock ifrån. 

– Jag vill inte ens att du ska säga ordet, för jag vill inte att man förknippar det med det här. För det är helt fel. Det är ett slott och nåt annat. 

Rickard Olsson frågar då om hon blir passivt aggressiv av jämförelsen, vilket får Reuters att höja rösten. 

LÄS MER: Se bilderna från Sveriges Downton Abbey

–  Jag blir inte passivt aggressiv. Jag blir jävligt aktivt aggressiv om vi fortsätter att prata om Downtown Abbey. Klipp! säger Suzanne Reuter och avslutar diskussionen. 

"Vår tid är nu" har premiär i höst på SVT.

Lorry-gänget är tillbaka

Först så var det humorserien "Lorry" och sedan blev det långfilmen "Yrrol - en kolossalt genomtänkt film". Nästa år återvänder Suzanne Reuter tillsammans med Lorry-gänget Claes Månsson, Johan Ulveson och Peter Dalle i ”Lyrro – ut&invandrarna”. Och filmens manusförfattare och regissör lovar att den blir lika spårad som deras tidigare verk. 

– Jag tror inte att du kan göra någonting i dag utan att det finns människor som kommer att provoceras. Men det är meningen att det här ska bli en rolig film och jag tror att de flesta kommer att tycka att den är det, berättade Peter Dalle till TT när filmen avslöjades.

"Sommarkväll med Rickard Olsson" visas varje lördag klockan 20 i SVT1.