Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Succéfilmen "Trolls" får en uppföljare

Dreamworks jobbar redan på "Trolls 2" – uppföljaren till höstens hyllade animerade film. Dessutom avslöjar Dreamworks att Anna Kendrick och Justin Timberlake återvänder i sina roller.


Dreamworksfilmen "Trolls" hade premiär i höstas och har hyllats av kritikerkåren. För de som vill ha mer av den goda varan, kommer nu goda nyheter. Studion jobbar nämligen redan på en uppföljare, som ska ha premiär 2020 – med andra ord om tre år.
 

Presenterades på Twitter

Avslöjandet skedde på Twitter där Dreamworks publicerade en teaserbild. Vad den kommer att handla om framgår inte, men klart är att Poppy, Branch och de andra publikfavoriterna kommer att vara med.

Originalfilmens ledmotiv blev Oscarsnominerad

I första filmen görs originalrösterna av Anna Kendrick och Justin Timberlake, medan Mimmi Sandén och Måns Zelmerlöw dubbade den svenska dubbningen.

Värt att notera är även att svenskproducerade låten "Can't Stop the Feeling" Oscarsnominerades, men fick se sig slagen av "City of Stars" från musikalen "La La Land".
 

Handlar om lyckliga små varelser

Trolls handlar om små varelser som lever en fluffig vardag där de sjunger, dansar och kramas dagarna långa. Men efter att Bergens, varelserna som istället är bistra och sura, upptäcker att de kan få en kort stunds lycka om de äter ett troll, vänds livet upp och ner för de glada trollen.

Originalfilmen har dragit in nästan 340 miljoner dollar världen över. Uppföljaren "Trolls 2" får biopremiär den 10 april 2020.