Storstjärnan lägger till konsert i Sverige

Sedan tidigare är det klart att Taylor Swift spelar två gånger på Friends arena i maj 2024. Nu har popstjärnan lagt till ytterligare ett datum i Sverige.

ANNONS

Taylor Swift är just nu ute på en direkt monstruös turné. Åtskilliga kontinenter skall besökas. Vinsterna uppgår till 6,7 miljarder kronor.

44 låtar avhandlas vid varje konsert, som löper långt över tre timmar. Vilket har fått vissa fans att iklä sig blöjor, enligt flera videos på Tiktok.

Sedan tidigare står det klart att Swift kommer till Sverige, och Friends arena, den 17 och 18 maj. Nu har artisten lagt till ännu ett datum i huvudstaden: den 19 maj.

”The Eras tour” sammanfattar Taylor Swifts alla olika etapper som popsångerska. Från den självbetitlade debutskivan, till massförförelse och global dominans. Swift har även lagt till 13 andra datum på sin turné.

ANNONS

Se alla här:

LÄS MER:Gwyneth Paltrow hade redan vunnit över oss alla

LÄS MER:Taylor Swift kommer till Sverige

LÄS MER:Recension: Ed Sheeran - ”Subtract”

LÄS MER:Recension: Lana Del Rey - ”Did you know that there's a tunnel under Ocean blvd”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS