Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Storbråk efter Careys nyårsflopp

Det har blåst upp till ett rejält bråk om vad som egentligen hände under den amerikanska sångerskan Mariah Careys utskrattade konsert på Times Square i New York på nyårsafton.

Inför miljonpublik mimade Carey helt osynkroniserat till den förinspelade musiken och till slut gav stjärnan upp och lämnade scenen.

Carey själv viftade först bort incidenten som tekniska problem. "Skit händer", skrev hon på sin Twitter. Men nu anklagar hon tv-produktionsbolaget Dick Clark Productions för att medvetet ha saboterat hennes hörselsnäckor för att få högre tittarsiffror, skriver TMZ.

LÄS MER: Se stjärnans stora flopp på scen

Still, reps for Carey at BWR told ABC News that the singer was dealing with many technical difficulties. ABC news rapporterar att hennes representanter har lämnat följande statement:

– Igår kväll, precis innan hon skulle gå på scen, uppmärksammade Mariah producenter och managers på att hennes hörsnäcka inte fungerade. De svarade henne att det skulle lösa sig när hon gick på scen. Så blev dock inte fallet, och hon sa åter till dem att hörningen inte funkade. I stället för att lösa situationen så att Mariah kunde uppträda startade de sändningen.    

Produktionsbolaget å sin sida kallar Mariah Careys anklagelser "ärekränkande och skandalösa" och menar att Carey har sig själv att skylla eftersom att hon inte ville testa ljudet tillräckligt.