Stora stjärnor ryktas till nya Oceans Eleven

En ny film i ”Oceans eleven”-serien ska börja spelas in nästa år. Enligt uppgifter har Ryan Gosling och Margot Robbie erbjudits stora roller.

ANNONS

Fyra filmer har gjorts om de, inte helt laglydiga, medlemmarna i Oceans-ligan sedan starten 2001 med ”Oceans Eleven”. Ett verk som i sin tur bygger på en förlaga från 1960.

Nästa år påbörjas inspelningen av ännu en film om de bohemiska rånarna. Denna ska enligt uppgifter utspela sig på 60-talet, och heta något så bekant som ”Oceans eleven”. Produktionen sägs nu vara nära att binda till sig två stora skådespelare – Margot Robbie och Ryan Gosling. Detta rapporterar amerikanska Deadline.

Ännu är dock ingenting klart, och diskussioner pågår.

Carrie Solomon ("The Good Fight") skriver manus och Jay Roach ("Bombshell") ska regissera.

ANNONS

Robbie och Gosling är för tillfället aktuella med en helt annan film. De spelar mot varandra i Greta Gerwigs kommande ”Barbie”.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS