Stones ställer in

ANNONS
|

- Europa-premiären blir den 8 juli, men det är ännu inte klart i vilket land konserten äger rum, säger Catarina Oscarsson på konsertarrangören EMA Telstar.

Gruppens 15 första Europa-konserter på världsturnén A Bigger Bang tour är uppskjutna. Rolling Stones-medlemmen Keith Richards inte är fullt återställd efter sin operation. Det är oklart hur hans tillstånd är.

- Konserterna ställs inte in, utan de flyttas fram i tiden, säger Catarina Oscarsson. Köpta biljetter gäller till de senarelagda konserterna.

Europa-premiären ska nu istället äga rum den 8 juli i något europeiskt land, oklart vilket än. Samtliga spelningar i Europa får nytt datum.

ANNONS

- Vi räknar med att få bekräftelse på konsertdatum i Göteborg om ett par dagar, säger Catarina Oscarsson.

- Det är skönt att vi nu fått besked, tillägger Catarina Oscarsson. Det har varit mycket ryktesspridning och många som köpt biljett ringer med frågor om konserten på Ullevi.

Den första informationen var att Keith Richards fall från en palm på Fiji inte skulle påverka turnén alls. Men sedan sköts de första spelningarna upp. Resten av turnén skulle genomföras planenligt. På tisdagen kom information om att spelningen i Danmark två dagar före Ullevi skjutits på framtiden. Nu är alltså turnén senarelagd sex veckor.

Konserterna som är framflyttade är

27.5 Barcelona, Olympic Stadium

29.5 Madrid, Vincente Calderon Stadium

1.6 Bryssel, Stade Roi Baudouin

3.6 Paris, Stade de France

6.6 Bergen, Koengen Bergen

8.6 Horsens, Forum Horsens Outdoor

10.6 Göteborg, Ullevi

13.6 St. Petersburg, Kirov Stadium

16.6 Brno, Outdoor Exhibition Centre

18.6 Warsawa, Airport Bemowo

20.6 Vienna, Ernst Happel Stadion

22.6 Milano, San Siro

25.6 Athen, Olympic Stadium

2.7 Paris, Stade de France

5.7 Zagreb, Maximir Stadium

ANNONS