Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Stjärnskådis attackerad i Paris

Skådespelerskan Mallika Sherawat och pojkvännen Cyrille Auxenfans blev utsatta för ett rånförsök i Paris, skriver AP.

40-åriga Bollywood-skådespelerskan Mallika Sherawat och pojkvännen Cyrille Auxenfans blev måltavlor för ett rånförsök i Paris, meddelade polisen under torsdagskvällen till AP.

Händelsen ska ha inträffat i ett välbärgat område i Paris under förra fredagsnatten där de bodde. Under rånet ska de ha blivit slagna och utsatta för en tårgasattack. Samtidigt försökte de ta stjärnans handväska, men sprang tomhänta därifrån.

Attackerade med tårgas

Polisen meddelar till AP att det är oklart varför rånarna sprang därifrån. En utredning ska undersöka händelsen. Skådespelerskan ska inte ha blivit skadad under attacken.

Mallika Sherawat har besökt Frankrike flera gånger, exempelvis under årets filmfestival i Cannes. Hon hade skådespelat i kända filmer som exempelvis "Myth", tillsammans med Jackie Chan. Skådespelerskan, vars riktiga namn är Reema Lambha, är också en förespråkare för kvinnors rättigheter i hemlandet Indien.

Denna händelse inträffade bara sex veckor efter att realitystjärnan Kim Kardashian blev utsatt för ett väpnat rån under ett Parisbesök.

LÄS MER: Kim Kardashian utsatt för väpnat miljonrån