Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Stjärnorna backar Sanna Nielsen efter tittarnas kritik

Sanna Nielsen har enligt Nöjesbladet fått kritik för att hon tar för mycket plats i tv-rutan under Allsång på Skansen. Nu får hon stöd av flera kvinnliga kändisar: "Du var fantastisk", skriver Mia Skäringer i ett Instagraminlägg.

Efter veckans avsnitt av Allsång på Skansen skrev Nöjesbladet en artikel med rubriken Tittarnas kritik mot Sanna Nielsen: "Tar för mycket plats".

Kvällens tema var Pride och under sändningen framförde 32-åriga Sanna Nielsen egna låten "Inte ok". Gäster var bland andra Lisa Nilsson, FO&O och Icona Pop.

LÄS MER: Känslosamt när Lisa Nilsson tog över Skansen

"Jag är trots allt programledare"

I Nöjesbladets live-chatt hade flera läsare reagerat negativt på att programledaren Sanna Nielsen synts för mycket i rutan. Något hon kommenterade till tidningen:

– Ja, det kanske var för mycket Sanna. Jag har ingen aning. Det är ju ändå ett program som jag bjuder in till och det var en sådan kväll där kärleken ska stå i fokus. Då tyckte jag det var roligt att få sjunga min låt. Men det är ingen konstig kritik, man får absolut känna så. Jag känner att jag är ju trots allt programledare för det här programmet, så det är bara att köra på.

Tilde de Paula: "Borde ta mer plats"

Nu har flera svenska kändisar reagerat och visar sitt stöd till Sanna Nielsen. På Instagram skriver Mia Skäringer: "Tycker inte jag. Tvärtom. Du var fantastisk. INTE OK satt som en smäck! Och Lisa N lika överjävligt mäktig som vanligt."

I samma publicering kommenterar även programledaren Tilde de Paula: "Sanna är fantastisk! Hon borde ta mer och större plats! På Allsången och överallt!".

Dessutom skriver skådespelerskan Ellen Bergström: "Jag fullkomligt ÄLSKAR när människor tar plats!!!!!!!!!!!".