Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/14

Stjärnans ursäkt till Beyoncé

Under årets Grammy Awards kammade sångerskan Adele, 28, hem det prestigefyllda priset Årets album. Men också Beyoncé, 35, var nominerad och en som kritiskt förklarade varför Queen B inte vann var Carlos Santana, 69,: "Hon är ingen sångerska". Men nu ber han om ursäkt i ett inlägg på Facebook.

Under Grammy Awards vann sångerskan Adele flera priser. Bland annat "Årets album" med "25", där även Beyoncé var nominerad för "Lemonade". Dessutom gjorde Adele ett uppmärksammat framträdande för att hylla artisten George Michael, som dog i december 2016.

Men att inte Beyoncé vann i kategorin "Årets album" tyckte flera, inklusive Adele, var orättvist.

– Jag kan omöjligen acceptera detta. Jag är väldigt ödmjuk men mitt livs artist är Beyoncé och hennes album Lemonade var bara så storslagen och väl genomtänkt och så vacker, sa hon med skakig röst när hon tog emot priset. 

LÄS MER: Här får Adele Beyoncé att gråta i direktsändning

"Hon är inte sångerska"

En som dock tyckte annorlunda och uttryckte det var ingen mindre än artisten Carlos Santana.

– Med all respekt för vår syster Beyoncé. Beyoncé är väldigt vacker att titta på och det är mer av en modellerande typ av musik - musik för att gestalta en klänning - hon är inte en sångerska, sångerska, med all respekt till henne. Adele kan sjunga, sjunga. Hon tar inte med sig alla dansare och rekvisita, hon kan bara stå där och hon bara stod där och sjöng låten och så var det inte mer med det. Och det är därför hon vinner, sade Santana i en intervju med New Zealand Herald.

"Togs ur sitt sammahang"

Nu vill han göra ett förtydligande och har därför skrivit ett inlägg på Facebook:

"Jag skulle vilja klargöra en kommentar som rapporteras när jag gjorde en intervju. Min intention var att gratulera Adele för hennes fantastiska kväll under Grammy Awards. Min kommenterar om Beyoncé togs ur sitt sammanhang. Jag har stor respekt för henne som artist och person. Hon förtjänar alla priser och jag önskar Beyoncé och hennes familj det bästa".

LÄS MER: Adele Grammygalans stora vinnare

LÄS MER: Här är galans alla klänningar

Här kan du läsa inlägget i sin helhet;