Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Stjärnan: "Jag skulle vilja slå honom på käften"

Donald Trump har hotat att slå personer som protesterar mot presidentkandidatens politik. Men nu får han svar på tal - av "Tjuren från Bronx": "Jag skulle vilja slå honom på käften", säger Oscarsbelönade stjärnan Robert De Niro om Trump.

Stora stjärnor som Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio och Sarah Hyland samlades i en filminspelning för att berätta om deras hjärtefrågor inför presidentvalet i november. Exempelvis sjukvården, klimatförändringarna och arbetslösheten.

Tillsammans skulle de framför kameran svara på frågan "Vad bryr du dig om?" och poängen var att få människor att rösta.

LÄS MER: Hör Trumps skandaluttalanden om kvinnor

Gick loss på presidentkandidaten

Men en som gick utanför manus var "Tjuren från Bronx", Robert De Niro. I stället valde han att "gå loss" på presidentkandidaten Donald Trump.

Stirrandes rakt in i kameran gjorde han en rasande utläggning om Trump som inte kom med i den publicerade versionen, skriver tidningen The Independent.

"Han är så fruktansvärt korkad. Han är en idiot. Han är en hund. Han är en gris [...] Han gör inte sin hemläxa, bryr sig inte. Colin Powell sa det bäst: Han är en nationell katastrof. En skam för detta land", säger han bland annat i filmen och fortsätter;

"Det gör mig så arg att detta land kommit till en punkt då denna dåre har kommit till där han är. Han snackar om att han vill slå folk? Okej, jag skulle vilja slå honom på käften. Vill vi han honom som president? Knappast. Vad jag bryr mig om är riktningen detta land går åt. Och jag är väldigt väldigt rädd för att vi går i fel riktning med någon som Donald Trump. Om du bryr dig om framtiden, rösta för den."

LÄS MER: Eva Dahlgren: Vinner Trump valet flyttar vi hem

 

Se hela klippet här;