Stjärnornas egna bilder från Så mycket bättre

På måndagen avslutades inspelningarna av årets Så mycket bättre på Gotland. Och ja, de tycks vara alldeles nyförälskade i varandra. Här är kortguiden till vad som hänt, utifrån stjärnornas egna bilder.

ANNONS
|

Efter Freddie Wadlings bortgång var det en någon decimerad skara artister som samlades på Gotland i förra veckan. Under en hektisk inspelningsvecka har de tolkat varandras låtar, utfört knasiga aktiviteter och med största sannolikhet gråtit ut både en och två gånger.

De medverkande stjärnorna har i år varit ovanligt frikostiga med bilder och filmsnuttar i sociala medier. Här är ett axplock av veckans händelser:

LITTLE JINDER VISAR CORTEX-TATUERINGEN

Som en hyllning till Freddie Wadling hade Little Jinder tatuerat in Cortex på handleden. Något som Magnus Carlson inte var sen att läggaut på Instagram.

FULLT UTSLAG PÅ BROMANCE-O-METERN

Tommy Nilsson, Magnus Carlson och Danny Saucedo jammade i köket. Kan nyförälskelse uttryckas vackrare? Tror inte det.

ANNONS

FILMKLIPP: FLÖRTIG STÄMNING MED DANNY OCH LITTLE JINDER

Little Jinder och Danny Saucedo verkar ha haft det vi kallar "en resa" under veckan. Först har de så här kul när Danny lär ut sköna moves, av oklar anledning iklädd Jinders byxdress.

FILMKLIPP: SEN RETAS DANNY LITE HÖGSTADIEAKTIGT, SÅDÄR

Gud så busigt. "Visste att det skulle bli såhär" skriver Jinder på Twitter.

KÄRLEK BÖRJAR MED BRÅK?

Lite senare verkar de ha rett ut den eventuella missämjan. Känslorna tycks svalla som vore det konfirmationsläger.

OKLART AVKLÄTT

Skönt då med trygga Jill Johnson, hon lägger bara ut lugna bilder från sminket och uppställda snyggfoton ... eller vänta nu. Vad GÖR DE HÄR?

Årets Så mycket bättre kommer att visas på TV4 i höst.

ANNONS