Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Spice Girls på jakt efter nya medlemmar

Har du drömt om att vara en Spice Girl? Nu har du chansen - BBC planerar att göra en talangshow för att rekrytera nya medlemmar, rapporterar nyhetssajten The Sun.

Många blev exalterade när det rapporterades om att Spice Girls ska återförenas (igen...)

Men både Sporty Spice (Mel C) och Posh Spice (Victoria Beckham) meddelade att de inte kommer hoppa på återföreningståget.

LÄS MER: Sporty Spice lyssnar på magkänslan

"Det svåraste var att göra folk besvikna, tjejerna, fansen, folket?! Men tyvärr kändes det inte rätt och jag var tvungen att lyssna på min magkänsla. Finns det någon ny regel om att band måste återförenas? Varför kan vi inte bara bli ihågkomna för våra otroliga åstadkommanden på 90-talet?", har Melanie Chisholm, mer känd som Mel C eller Sporty Spice, tidigare sagt.

LÄS MER: Tre Spice Girls återförenas

- Victoria är upptagen med sin klädkollektion och Melanie håller på med en skiva, så de tyckte att vi tre skulle göra det. Vi är "girl power", vi stöttar varandra, har Melanie Brown tidigare sagt.

Talangshow för "wannabes"

Nu återstår alltså Mel B, Geri Horner och Emma Bunton som ska fira gruppens 20-årsjubiléeum.

Men nu har Scary, Ginger och Baby Spice tagit ytterligare ett steg och vill göra ett samarbete med BBC. Tanken är en talangshow för "wannabes" som vill vara med, rapporterar nyhetssajten The Sun.

Om showen får grönt ljus handlar det om fem veckor i april 2017. Vinnarna kommer utses i en live-final.