Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Senast gruppen träffades var vid premiären av "Viva Forever!", en musikal baserad på Spice Girls låtar, i december 2012. Musikalen lades ned i juni 2013. Arkivbild.

Spice Girls bekräftar turné – igen

Melanie "Mel B" Brown hävdar i en intervju med pratshowvärden James Corden att Spice Girls "definitivt" kommer att åka på en ny turné. Men det är oklart om alla medlemmar kommer att medverka.

Entusiasmen inför en återförening med Spice Girls verkar vara olika stor hos de forna bandmedlemmarna. Victoria Beckham har tidigare bekräftat att hon inte kommer att delta på någon ny turné.

- Vi får se hur det blir med det, svarar Mel B kryptiskt på frågan i James Cordens pratshow, skriver E News.

Tidigare har trion Emma Bunton (Baby Spice), Mel B (Scary Spice) och Geri Halliwell (Ginger Spice) arbetat ihop på ny musik. 2016 läckte trions låt "Song for her" på nätet och gruppen meddelade att det fanns planer på en återförening för att uppmärksamma 20-årsjubileumet av debutalbumet, men någon sådan skedde aldrig.

Mel B har tidigare inte visat sig vara en särskilt pålitlig källa, då hon i februari gick ut med att alla fem Spice Girls skulle gå på bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle och kanske även uppträda på bröllopsfesten. Men den enda Spice Girls-medlem som syntes till på prinsbröllopet var Victoria Beckham.

Senast hela gruppen uppträdde med sina låtar var under avslutningsceremonin för OS i London 2012.