Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Spelschemat för Way out West är här

Under torsdagen publicerade Luger det efterängtade spelschemat för årets upplaga av Göteborgs största festival.

Vilka artister som ska spela har varit känt sedan tidigare, likaså vilka dagar de uppträder. Nytt med publiceringen är att det nu går att se tiderna och scenerna för de respektive artisterna. Därmed kan planeringspusslandet börja!

Sist på Flamingoscenen under torsdagen spelar Frank Ocean, samtidigt som Graveyard knyter ihop säcken på Linnéscenen och Kornél Kovács avrundar på Dungen. Den som vill se två av slutakterna får det tufft - men kan kanske finna lite tröst i att Pixies kopplar ur sina instrument på Azalea strax innan Frank Ocean och Graveyard börjar.

Lana del Rey tar festen i hamn

Fredagens avrundare är Major Lazer på Flamingo, The Xx på Azalea, Sampha på Linné och Sandra Mosh på Dungen. Amerikanska altcountry-artisten Ryan Adams går på klockan 20.00 på Flamingoscenen, och kanadensiska indieartisten Feist spelar 18.45 på Azalea. 

På lördag är det ett av festivalens tyngsta namn, Lana del Rey, som avslutar på Flamingoscenen. Den som vill kan se både henne och Regina Spector, vars gig tar slut några minuter innan dess på Azalea. The Blaze är sist ut på Linné och Art Alfie på Dungen. 

Även schemat för stadsfesten Stay out West hittas på Way out Wests hemsida