Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Selena Gomez: Så blev jag Instagrams mest följda

Med 89 miljoner följare är Selena Gomez Instagrams mest följda användare. Nu berättar hon om sina knep.

Skådespelaren och artisten Selena Gomez, 23 år, har blivit ett sociala medier-fenomen. Nyligen passerade hon Taylor Swift på topplistan över Instagrams mest följda personer. Med nära 90 miljoner följare ligger hon även över både Justin Bieber och Kim Kardashian.

Men det är inte tack vare ett slipat sociala medier-team, säger Gomez till Hollywood Reporter.

"Jag har nog inte direkt en strategi" säger hon. "Det kommer bara ögonblick som jag fångar och tänker: det här vore perfekt för Instagram."

Selena Gomez har ett par tips att dela med sig av.

"Om du inte kommer på något bra att skriva under bilden, släng in en emoji och låt det vara. [...] Jag försöker hitta en balans mellan att vara 100 procent mig själv och att slänga in en selfie med bra ljussättning."

Just nu är sångerskan ute på en lång turné, och delar gärna med sig av bakom-kulisserna-bilder från turnébussen, logerna eller när hon är ute och handlar mat på resorna mellan konsertstoppen.

 

The one thing that gets me going before anything.. Sheldon Cooper -Big Bang Theory

Ett foto publicerat av Selena Gomez (@selenagomez)

 

Framgångarna på Instagram har också fått det Facebookägda företaget att värva Gomez till sin kampanj för att locka mer följare. Liksom skådespelaren Kevin Hart kommer hon att lägga upp videor på Instagrams eget konto, enligt Hollywood Reporter.