Selena Gomez bästa vän gav henne en njure

I ett känslosamt inlägg på Instagram avslöjar stjärnan att hon genomgått en njurtransplantation – och att bästisen var donator. "Jag älskar dig så mycket", skriver Selena Gomez.

ANNONS
|

Selena Gomez, 25, har gjort sig ett namn tack vare sin sång- och skådespelarkarriär. Hon är just nu en av Hollywoods hetaste personligheter och syns ofta på röda mattan. Selena Gomez står även bakom en av årets mest omtalade tv-serier – 13 Reasons Why, som behandlar psykisk ohälsa och självmord.

LÄS MER:Så blev Selena Gomez Instagrams mest följda kändis

Förutom sitt engagemang inom populärkulturen, är Selena Gomez aktiv på bildtjänsten Instagram där hon har mer än 126 miljoner följare. Dock har Selena Gomez varit ganska inaktiv under sommaren. Fansen har undrat vad som hänt, vilket fått stjärnan att idag posta ett nytt inlägg för att förklara hur det står till.

ANNONS

LÄS MER:Här är de populäraste kändisarna på internet

Har genomgått njurtransplantation

”Jag är väldigt medveten att några av mina fans upptäckt att jag legat lågt under sommaren och frågat varför jag inte marknadsfört min nya musik som jag var så extremt stolt över”, inleder hon.

Texten fortsätter under tv-inslaget

Bästisen donerade

Selena fortsätter att skriva och förklarar att hon gått igenom en njurtransplantation till följd av sjukdomen SLE, även kallad Lupus. Detär en autoimmun reumatisk sjukdom som kan drabba kroppens alla organ. I Gomez fall var det njuren som drabbats och donatorn var inte mindre än hennes bästa vän Francia Raisa.

LÄS MER:13 skäl till varför du ska se 13 Reasons Why

”Jag älskar dig så mycket"

På bilden syns debåda liggandes i sjuksängar hållandes varandras händer.

”Hon gav mig den ultimata gåvan och uppoffringen genom att donera sin njure till mig. Jag är otroligt välsignad. Jag älskar dig så mycket”, avslutar Selena Gomez inlägget och hänvisar till en sajt med mer information om sjukdomen.

ANNONS