Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/39

Se stjärnorna i Victoria's Secrets supershow

Victoria's Secret sparade inte på krutet i sin modeshow i Paris. På catwalken syntes såväl svenska Kelly Gale och Elsa Hosk som internationella supermodeller och artister som The Weeknd, Lady Gaga och Bruno Mars.

Ett lika säkert jultecken som tv-soffornas uppesittarkvällar är underklädesföretaget Victoria's Secrets årliga show. Supermodellerna avlöser varandra på modevisningen, som är lika mycket show som gala. Spektakulära ljud- och ljusshower tillsammans med heta artister gör galan till en av modevärldens mest exklusiva och årets upplaga i Paris var inget undantag.

LÄS MER: Svenska modellens exklusiva Victoria's Secret-uppdrag

Showen invigdes av modellsystrarna Gigi och Bella Hadid som var först att ta catwalken i besittning. Därefter följde en storslagen kavalkad av änglaklädda modeller och världsartister som Lady Gaga och Bruno Mars. Den ena fantasifulla kreationen avlöste den andra och det var snabbt mellan klädbytena. Kendall Jenner syntes till exempel i minst fem olika set med underkläder och änglavingar. 

LÄS MER: Här är "Änglarna" 2016.

Bland modellerna på årets gala fanns också två svenska, Kelly Gale från Göteborg och Elsa Hosk från Stockholm. Göteborgsmodellen Kelly Gale var lika flitig användare av Instagram som vanligt och passade på att ta en selfie i omklädningsrummet mellan klädbytena.


Victoria's Secrets stall av supermodeller landade i ett privatjet i Paris tidigare i veckan. Då syntes Elsa Hosk och de övriga modellerna turas om att glatt posera framför Eiffeltornet.
 

 

❤️🇫🇷❤️

Ett foto publicerat av elsa hosk (@hoskelsa)


Modevisningen är omskriven över hela världen och sänds också i sin helhet på tv. Dock lär vissa scener vara bortklippta, som när Gigi Hadads outfit plötsligt visade lite mer än planerat.

I Sverige sänds modevisningen på TV3 den 23 december klockan 20.00.