Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/23

Se Miriams kärleksvideo med pojkvännen - till nya Black car

Samma dag som Miriam Bryants dröm om att få spela på Götaplatsen gick i uppfyllelse släppte hon en nya akustisk version av hitlåten Black Car. I videon medverkar pojkvännen Tommy Hey, trummis i det tyska metalbandet Desasterkids.

I går släppte Miriam Bryant en ny akustisk version av succésingeln Black car. Låten heter Black car - tour bus session och spelades in i Miriams turnébuss i sommar. Till låten släpptes även en video där Miriams pojkvän Tommy Hey är en av de som medverkar.

Sångerskans förhållande med den tyska metaltrummisen verkar vara som en riktig kärlekssaga. I alla fall om turturduvornas Snapchat-konton representerar verkligheten. De flyger och far över Europa för att hinna spendera tid ihop med varandra emellan tighta turnéscheman. 

Igår var det en stolt pojkvän som stod vid sidan av scenen på Götaplatsen och filmade sin flickvän som uppträdde inför 35 000. 

"Damn my girlfriend is killing it", snappade Tommy Hey. 

LÄS MER: Så bra var Miriam Bryant på Götaplatsen

Under framförandet av Black car svepte han med kameran över scenen och publiken. "This guy with the black she´s singing about must be crying now".

Bilder: Skärmdump Tommy Heys Snapchat
Bilder: Skärmdump Tommy Heys Snapchat

Miriam Bryant har i en tidigare intervju med GP berättat att låten handlar om mötet med pojkvännen. 

- Jo, men det handlar om oss två. Vi möttes på ett dansgolv i Berlin och jag bad honom om en tändare. På den vägen är det. Han bor ju i Berlin och kör en svart bil. Det är väldigt självbiografiskt, det mesta jag skriver är högst personligt.

Miriam Bryant – Black car - tour bus session: 

LÄS MER: Miriam Bryant: "Jag ska fira med middag och ett glas rött"