Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Se Madonnas tvillingar spela "Blinka lilla stjärna"

På Instagram har stjärnan har postat en video – och den är sockersöt.

Tidigare i februari avslöjade världstjärnan Madonna att hon adopterat fyraåriga tvillingarna Stella och Esther Mwale. Nu har stjärnan postat en video på Instagram där de två döttarna framför "Blinka Lilla Stjärna".

Setts över en halv miljon gånger

Klippet, där barnen sjunger och klappar i takt, har blivit en av stjärnans mest gillade och hade 12 timmar efter att den publicerats setts 512 000 gånger av de 8,8 miljoner följarna.

"Otroligt!" skriver en följare. "Så söta", kommenterar en annan. Förutom själva videon skrev Madonna även "Lite nattmusik" och lade till emojis.

 

A little night Music.........,,🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️😂💘🌸🙏🏻

Ett inlägg delat av Madonna (@madonna)


Tackar människorna i Malawi

Madonna har även tidigare berättat på Instagram att hon blivit mamma igen:
"Jag kan officiellt bekräfta att jag slutfört adoptionsprocessen av två tvillingsystrar från Malawi och jag är överlycklig över att de nu är en del av min familj", skriver sångerskan på en annan Instagram-post där hon håller sina döttrar i händerna. "Jag är djupt tacksam för alla de i Malawi som hjälpte till att göra detta möjligt, och jag har bett media att respektera vårt privatliv under övergångstiden".

Arbetar mot fattigdom i landet

Förutom den senaste adoptionen, är den 58-åriga sångerskan mamma till fyra andra barn – Lourdes Leon, 20, Rocco Ritchie, 16, David Banda, 11, och Mercy James, 11.

Madonna har sedan tidigare adopterat sina barn David och Mercy från Malawi i 2006 och 2007, och hon har även arbetat för att motverka fattigdomen bland Malawis föräldralösa barn genom sitt välgörenhetsprogram Raising Malawi.

Välgörenhetsprogrammet har resulterat i den filantropiska grupp som fått uppdrag att bygga Malawis första enhet för barnkirurgi – Mercy James Institute for Pediatric Surgery and Intensive Care.

Aktiv sedan 1979

Madonna har varit aktiv som artist sedan 1979. Hennes senaste album, Rebel Heart, släpptes 2015. Förutom musiken och kampen mot fattigdom, kampanjade Madonna för Hillary Clinton i amerikanska presidentvalet 2016.