Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/11

Se bilderna från releasefesten för Hellström-boken

Miriam Bryant, Little Jinder och medlemmarna i The fooo conspiracy var några av gästerna som minglade tillsammans med Håkan Hellström under kvällens releasefest för Hellström-boken Sjung ditt liv.

Releasefesten för Håkan Hellström-boken Sjung ditt liv hölls på Wetterling Gallery i Stockholm.  Gäster som Miriam Bryant, Little Jinder och medlemmarna i The foo conspiracy festade tillsammans med Håkan Hellström.

Boken innehåller Håkan Hellströms låttexter och det är fotografen Marcus Erixson som står för bilderna där konstnären Carl Johan De Geer har fått sätta sitt avtryck på några av fotografierna.

 

Harry Cane håkis å Jinder som flyttat in i min keps. Starkt kort. #sjungdittliv

Ett foto publicerat av miriambryant (@miriambryant)

 

 

 

Supporting our buddy and long time idol @hakanhellstrom 🎉 Congrats to you and your book-release! Thanks for having us #sjungdittliv

Ett foto publicerat av The Fooo Conspiracy (@thefooomusic)

 

Fotograferade Håkan i Göteborg

I en tidigare intervju med GP har Marcus Erixson berättat om hur han fotograferat Håkan Hellström i Göteborgsmiljöer förknippade med låttexterna.

- Håkan visade mig runt och det var ju inte de mest välputsade fasaderna i stan. Jag trivs bra med det, de lite mer ruffiga ställena har mer själ, man kan se att det är platser där folk levt och verkat, säger Marcus Erixson.

LÄS MER: Unika bilder på Håkan Hellström